Матурско вече

Матурско вече

У  сриједу, 31.5. 2017. године ученици наше школе су, по традицији која је стара дуги низ година, прославили  матурско вече.  На  Тргу краља Петра I Карађорђевића  у 18 часова окупили су се матуранти , управа школе  и разредне старјешине.

Као што то обично бива, услиједило је фотографисање, а потом и свечани дефиле матураната. Да том дефилеу присуствује и уприличи га, био је присутан велики број људи: многобројна родбина, пријатељи, наставници и ученици. На лицима наших матураната огледали су се радост и срећа,  била је то поворка младости, поноса и задовољства.

У  сриједу, 31.5. 2017. године ученици наше школе су, по традицији која је стара дуги низ година, прославили  матурско вече.

Хотел Дрина био је  одличан домаћин нашим матурантима и оправдао је наше повјерење.  Уз веселе мелодије и  лијепу атмосферу наши ученици опростили су се са деветогодишњим основним образовањем, периодом безбрижности и несташлука. Понеки са сузама у очима,  растали су се  са генерацијом у један сат послије поноћи.

Желимо им много успјеха у даљем образовању и животу!

Фотографије са матурске вечери можете погледати овдје