Свечана приредба поводом пријема ученика првог разреда

Свечана приредба поводом пријема ученика првог разреда

Поводом пријема првачића у нову школску 2022/23.годину у простору школске сале организована је свечана приредба добродошлице. Учесници приредбе су били ученици четвртих разреда, а исту су припремале учитељице четвртих разреда. Публика је с посебном пажњом испратила наше мале глумце,рецитаторе и хор.

Приредби су присуствовали и ријеч дали директор школе, господин Раденко Савић, који је како првачићима тако и њиховим родитељима пожелио срдачну добродошлицу. Он је истакао да су у ову школу уписана 204 првачића распоређена у шест одјељења централне школе, два одјељења Ковиљуше, те одјељењима Љељенча и Хасе.

Директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, господин Младен Петровић је поздравио присутне и изразио задовољство што акција „Возачи, школа је за нас опрез је за вас“ започиње у Бијељини у једној од највећих школа у Српској.

Тај догађај присуством је увеличао и обратио се и Министар саобраћаја и веза Републике Српске, господин Недељко Ћорић који је истакао да ресорно министарство заједно са надлежним институцијама Републике Српске сваке године спроводи превентивне активности заштите свих учесника у саобраћају, а посебно дјеце поводом почетка школске године.