Сајам менталног здравља „У здравом духу, здраво тијело“

Сајам менталног здравља „У здравом духу, здраво тијело“

Ученици ЈУ ОШ „Кнез Иво од Семберије“ посјетили су Сајам менталног здравља, под називом „У здравом духу, здраво тијело“. Сајам је организован у петак, 29. марта 2019. године на Универзитету „Бијељина“. Циљ Сајма менталног здравља је да укаже на различите активности које доприносе заштити и унапређењу менталног здравља, али и да покаже посјетиоцима здраве моделе живота. Осим што су имали прилику да се упознају са конструктивним начинима заштите и унапређења менталног здравља, посјетиоци су имали и прилику да учествују у неким од радионица.

Сајам менталног здравља, организован је од стране Факултета за психологију и Психолошког савјетовалишта за младе Универзитета „Бијељина“ у сарадњи са Одјељењем за друштвене дјелатности градске управе Бијељине.

На крају такмичења комисија је констатовала да је све прошло у најбољем реду и да није било проблема и жалби на такмичење.

Директор ЈУ ОШ „Кнез Иво од Семберије“ Бијељина се по завршетку додјеле награда и пехара обратио ученицима и затворио такмичење.