Савјет родитеља

Савјет родитеља

Поштовани родитељи!

Савјет родитеља је савјетодавно тијело које помаже у стварању услова за квалитетније и активније учешће родитеља у животу школе.

На сједници одржаној 2.9.2016. год. конституисано је предсједништво и изабрано ново руководство Савјета. Већ у децембру исте године дали смо приједлог о увођењу видео надзора у нашу школу. Одржали смо састанак са представницима свих одјељења централне школе. Из девет одјељења билу су одсутни представници и са њима је накнадно одржан састанак. Добили смо потребну подршку родитеља и покренули акцију. До половине априла мјесеца 2017. год. реализован је овај пројекат.

Циљ нам је био побољшање безбиједности  и дисциплине ученика, наставника и осталих лица која посјећују нашу школу. Први резултати били су одмах видљиви јер је дисциплина значајно побољшана, а оштећења школске имовине су смањена.

Савјет родитеља је упутио повратну информацију и поднио извјештај родитељима који  представљају своја одјељења и на истом састанку презентовао рад видео надзора. У финансирању овог пројекта учествовали су родитељи који су имали жељу да помогну,запослени радници и школа.

Захваљујући повјерењу које сте нам пружили,слози коју смо остварили  и заједничким напорима, успјешно смо савладали и овај изазов.

Основни циљ и визија  Савјета јесте да подижемо нашу свијест о значају и важности родитеља у васпитно-образовном процесу наше дјеце и ученика.

Желим Вам још једном захвалити што сте,упркос препрекама које су се појављивале, вјеровали у овај пројекат који без ваше подршке не би био реализован.

Предсједница Савјета родитеља:
Слађана Стојановић