Школска слава

Школска слава

ЈУ ОШ „Кнез Иво од Семберије“, Бијељина и ове године свечано је прославила школску славу Светог Саву. Свечаности су присуствовали наставници школе, запослени, ученици, пензионери некада запослени у овој школи, као и многобројне званице. Након што се присутнима обратио директор школе и пожелио свима срећан празник, услиједио је обред ломљења славског колача као и приредба коју су припремили ученици драмске секције. Ученици су припремили пригодан прогам којим су подсјетили на живот и  дјело Светог Саве- утемељивача образовања и првог српског архиепископа.

Током свечаности директор школе уручио је захвалнице и пригодне поклоне наставницима и запосленима који су дали допринос бољем раду школе, као и ученицима школе који су освојили запажене резултате на литерарном и ликовном конкурсу.

ПО Ковиљуше и ПО Љељенча славски обред и свечани програм организовали су 27. јануара, док је у ПО Хасе организовано 26. јануара.

У склопу традиционалне Светосавске академије, која се одржава у Центру за културу „Семберија“, ученици наше школе представили су се публици 28. јануара са почетком у 18 часова.