Републичко такмичење из предмета Православна вјеронаука

Републичко такмичење из предмета Православна вјеронаука

У суботу, 11. маја 2024. године, у Основној школи ,,Кнез Иво од Семберије“ одржано је Републичко такмичење из Православне вјеронауке.  У присуству просвјетног савјетника за предметну наставу – наставно подручје друштвене науке, др Славољуба Лукића, управе школе, ученика такмичара и њихових ментора, прије такмичарског дијела одржана је приредба којом су чланови драмске секције присутнима представили историјат школе и упознали их са ликом кнеза Ивана Кнежевића. Програм је својим наступом увеличао школски хор и ученик наше школе виртоуз на хармоници Ђорђе Перић.

Самом такмичењу приступило је 19 ученика из цијеле Републике Српске. Сви учесници такмичења показали су завидан ниво знања из православне вјеронауке, а ученице наше школе Анђела Михајловић и Нађа Секулић под менторством наставника Данијела Васића су оствариле запажене резултате (освојено пето и седмо мјесто).

Захваљујемо се свим учесницима такмичења, како ученицима, тако и њиховим менторима, као и радницима школе који су учествовали у самој организацији програма и такмичења.