Новости

ЈУ ОШ "Кнез Иво од Семберије"
Школскa саобраћајнa патролa

Дана 27.5.2019.године у ЈУ ОШ “Кнез Иво од Семберије“, Бијељина, одржан је испит за чланове Школске саобраћајне патроле. Испит је спровела Комисија:

Едукативно предавање представника Цивилне заштите РС и припадника ПУ Бијељина

Припадници Полицијске управе Бијељина и  представници Цивилне заштите РС одржали су у ЈУ ОШ „Кнез Иво од Семберије “, предавање о начину поступања у случају проналажења оружја и експлозивних материја

Дан безбједности у саобраћају

У петак, 07.06.2019. године у 9 сати и 30 минута, из школског дворишта ОШ „Кнез Иво од Семберије“ кренули су ученици пет одјељења других разреда у пратњи  учитељица Ружице Арсеновић, Весне Лазић, Бранке Вуковић, Сање Пантић и Јелице Ћирковић. Повод за одлазак на Трг Краља Петра I Карађорђевића је био одржавање Дана безбједности у саобраћају у организацији Ауто-мото савеза Републике Српске са циљем смањења броја смртних случајева и повреда учесника у саобраћају кроз различите активности и едукацију.

Посјета музичкој школи ,,Стеван Стојановић Мокрањац“

У сриједу, 05.06.2019. године у посјету Музичкој школи „Стеван Стојановић Мокрањац“ у Бијељини ишли су, у двије групе, ученици ОШ „Кнез Иво од Семберије“.

Планетаријум

МФ банка у сарадњи са Центром за културу града Бијељина 23. и 24. маја 2019.године у просторијама Центра за културу организовала је пројекцију „Планетаријума“.

Дан дјечијег стваралаштва

ЈУ ОШ „Кнез Иво од Семберије“, у понедјељак 3. јуна 2019. године са почетком у 10 часова, обиљежила је Дан дјечијег стваралаштва.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN!