160 година од смрти Вука С. Караџића

На дан навршавања 160 година од смрти ове централне личности за културни и друштвени живот 19. вијека, у просторијама наше школе одржано је предавање у спомен на Вуков живот и рад.

Свети Сава – школска слава

У суботу, 27. јанура 2024. године, у просторијама централне школе, као и у подручним одјељењима ,,Хасе“, ,,Љељенча“ и ,,Ковиљуше“, обиљежена је и прослављена школска слава – Свети Сава.

,,Светосавски дани“

Ученици Основне школе ,,Кнез Иво од Семберије“ узели су учешће на манифестацији ,,Светосавски дани“ која је трајала је од 24. до 31. јануара 2024. године.

Посјета предузећу “Нутрицио”

У оквиру наставне теме ИЗГЛЕД МЈЕСТА И ОКОЛИНЕ И наставног садржаја ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ У МЈЕСТУ И ОКОЛИНИ,ученици трећег разреда наше школе су посјетили Ветеринарску клинику “Нутрицио”

Школска слава у ЈУ Основној школи ,, Кнез Иво од Семберије”

У просторијама централне школе као и у нашим подручним одјељењима – Љељенча, Хасе, Ковиљуша, 27. јануара 2023. године свечано је обиљежена и прослављена школска слава Свети Сава.

Наградна игра “Пишем писмо Дједу Мразу“

Поводом предстојећих новогодишњих празника, Поште Српске су и ове године организовале наградну игру „Пишем писмо Дједу Мразу“, која је намијењена најмлађој популацији – дјеци из вртића и основних школа.

Наши ученици на манифестацији “Истраживачка авантура”

Управа Града Бијељина у сарадњи са Удружењем иноватора регије Бијељина, основним и средњим школама и РК ,,Искра“ организовала је 15.12.2022. манифестацију ,,Истраживачка авантура“. Манифестација је трајала од 17 до 20 часова у просторијама Mузеја Семберије и Галерије у Центру за културу ,,Семберија“ .