Квизовање

Специјална област у другом колу квиза била је хемија, а у сљедећем колу уступиће мјесто физици и математици. Треће коло квиза планирано је први или други викенд у децембру, о чему ћемо се договорити са квизашима.

Посјета предузећу “Бодаксо”

Дана 26. 10. 2022. године  учитељи Драгана Марић и Дарио Башкарада реализовали су два школска часа у просторијама   предузећа „ Бодаксо“ у Бијељини за ученике III-2 и III-7  одјељења, Укупно је било 45 ученика.

Успјеси наших ученика на 29. ,,Вишњићевим данима“

У склопу културне манифестације ,,Вишњићеви дани“, 4. новембра 2022. године, у просторијама Галерије Центра за културу одржано је такмичење у рецитовању и бесједништву за ученике основних школа.

Квизовање

Са нестрпљењем очекујемо сљедеће коло квиза које ће бити одржано у недељу, 6.11.2022. године у холу школе са почетком у 10:30 часова.

Европски дан језика

Европски дан језика се прославља у циљу учења што више језика још од 2001.године широм Европе. Језике учимо да би постигли међукултурално разумијевање али и представили сопствено културно наслијеђе.

Квиз општег знања за ученике деветих разреда

Као и прошле школске године, наша школа поново организује Квиз општег знања за ученике деветих разреда. Циљ квиза је обнављање усвојеног и стицање нових знања кроз дружење и игру.

Златна медаља ,,Филип Вишњић“ Основној школи ,,Кнез Иво од Семберије“

Са великим поносом вас обавјештавамо да је златна медаља ,,Филип Вишњић“ припала Основној школи ,,Кнез Иво од Семберије“

Полицијска радионица за младе

У оквиру Програма социјализације с правом и превенција малољетничке делинквенције у Републици Српској, организација „PH International“ у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Српске, одржала је активност „Полицијска радионица за младе“.

Едукација школараца у склопу кампање „Заштитимо дјецу у саобраћају“

У склопу акције „Заштитимо дјецу у саобраћају“ полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина, ученицима Основне школе „Кнез Иво од Семберије “ Бијељина – Подручно одјељење у Хасама, одржали су едукативна предавања на тему „Безбједно и правилно учешће пјешака у саобраћају“.