Школска слава у ЈУ Основној школи ,, Кнез Иво од Семберије”

У просторијама централне школе као и у нашим подручним одјељењима – Љељенча, Хасе, Ковиљуша, 27. јануара 2023. године свечано је обиљежена и прослављена школска слава Свети Сава.

Наградна игра “Пишем писмо Дједу Мразу“

Поводом предстојећих новогодишњих празника, Поште Српске су и ове године организовале наградну игру „Пишем писмо Дједу Мразу“, која је намијењена најмлађој популацији – дјеци из вртића и основних школа.

Наши ученици на манифестацији “Истраживачка авантура”

Управа Града Бијељина у сарадњи са Удружењем иноватора регије Бијељина, основним и средњим школама и РК ,,Искра“ организовала је 15.12.2022. манифестацију ,,Истраживачка авантура“. Манифестација је трајала од 17 до 20 часова у просторијама Mузеја Семберије и Галерије у Центру за културу ,,Семберија“ .

Пројекат “Дружи се с књигом”

ЈУ ОШ „Кнез Иво од Семберије“ је узела учешће у овој активности са пројектом „Дружи се с књигом!“ и успјешно освојила средства за набавку лектира за школску библиотеку у вриједности од 500.00 УСД.

Промоција књиге „Упознајте Гагарина, најшашавијег пса у свемиру“

Ученици четвртих разреда централне школе, у уторак, 15. новембра 2022. године, посјетили су Народну библиотеку „Филип Вишњић“ у циљу присуства на промоцији и представљању књиге Берислава Благојевића „Упознајте Гагарина, најшашавијег пса у свемиру“.

Квизовање

Специјална област у другом колу квиза била је хемија, а у сљедећем колу уступиће мјесто физици и математици. Треће коло квиза планирано је први или други викенд у децембру, о чему ћемо се договорити са квизашима.

Посјета предузећу “Бодаксо”

Дана 26. 10. 2022. године  учитељи Драгана Марић и Дарио Башкарада реализовали су два школска часа у просторијама   предузећа „ Бодаксо“ у Бијељини за ученике III-2 и III-7  одјељења, Укупно је било 45 ученика.