Пројекат ,,green Bijeljina”

У склопу кампање ,,green BijeljINa” коју у име Градске управе реализују Одсјек за локални економски развој и европске интеграције и Одјељење за стамбено комуналне послове и заштиту животне средине, извршена је набавка 44 врстe садница

Фестивал ,,Дјеца пјевају Семберији“

Након више година паузе, у Бијељини је 20. новембра одржан фестивал ,,Дјеца пјевају Семберији“. Са те смотре младости, талента и умјетности, ученици ОШ ,,Кнез Иво од Семберије“ вратили су се богатији за једну златну, једну сребрену и двије бронзане медаље.

,,Вишњићеви дани”

Двадесет и осми ,,Вишњићеви дани” одржани су од 4. до 8. новембра 2021. године у Бијељини. Ова манифестација традиционално представља симбол културе и науке нашег града.

Донација пројектора “Rotary club” Бијељина

Дана 10.2021. нашу школу су посјетили представници „Rotary club” (Ротари клуб) Бијељина, предсједник, господин Велибор Максимовић и господин Васо Арсеновић те том приликом донирали нашој школи пројектор.

Успјех нашег ученика на фестивалу поезије

радиционална манифестација „Дјечије царство“ , одржана је 15. октобра 2021. у Дјечијем позоришту „Јазавац“ у Бањалуци, гдје су подијељене награде ученицима за најуспјешнија литерарна  остварења.

ЈУ ОШ ,,Кнез Иво од Семберије”: 4500 хиљаде км за дневни центар у Косовској Митровици

Основна школа “Kнез Иво од Семберије” је у акцијама основних и средњих школа Републике Српске дала највећи допринос и сакупила око 4.500 KМ за завшетак изградње Дневног центра “Подржи ме-9. јануар” у Kосовској Митровици, рекао је предсједник Одбора за помоћ Србима на Kосову и Метохији Милорад Арлов.

Свјетске школске спортске игре

Од 11. до 19. септембра 2021. године у Београду су одржане прве Свјетске школске спортске игре на којима је учешће узела и одбојкашка екипа Основне школе ,,Кнез Иво од Семберије“, која је под менторством наставника физичког васпитања Предрага Ђурића била представник репрезентације Републике Српске

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Дана 15. септембра 2021. године наставници и ученици Основне школе ,,Кнез Иво од Семберије“ обиљежили су Дан српског јединства, слободе и националне заставе низом наставних активности, посветивши овој теми један час у првој и другој смјени.